Om psykoterapeut Magnus Rösing

O

Jeg er dynamisk psykoterapeut og kan hjælpe dig, hvis du befinder dig i en livskrise, eller kæmper med tilbagevendende personlige problemer, der spænder ben i dit liv.

I mine terapiforløb hjælper jeg dig til at lære dig selv bedre at kende, så du kan forandre mønstre i din adfærd og dit følelsesliv. 

Hvem er jeg?

Jeg er en mand på 58 år. Jeg er svensk og har boet i Danmark siden 1990erne.

Jeg har arbejdet med klienter siden 2005 og beskæftiget mig med psykoanalyse i forskellige former i mere end 25 år.

Har en 4-årig certificeret psykoterapeutisk uddannelse fra Gråbrødre Instituttet i København, samt et 2-årigt overbygnings kursus. Er medlem af Dansk Psykoterapeut Forening mpf.

Endvidere har jeg taget tillægskurser og fortsætter med at uddanne mig. Jeg får supervision af erfarne kollegaer i forbindelse med klientarbejdet.

En forudsætning for mit arbejde som terapeut er endvidere at jeg gennem 6 år selv har gået i psykoanalyse.

Man plejer at sige at en terapeut ikke kan føre klienten længere i terapien end han selv har været. Jeg har også personlige erfaringer af gruppeterapi.

Jeg har særlig meget erfaring med klientarbejde indenfor:

Du kan læse mere om min tilgang til emnerne i nogle af de mange artikler, jeg har skrevet her på siden – klik på et emne for at komme til artiklen

At søge hjælp er en kunst – specielt for mænd

Hvad enten det drejer sig om at søge hjælp hos en ven eller hos en terapeut, er det tit en svær kunst for voksne at bede om hjælp.

Dette har jeg skrevet om i ”Kunsten at søge hjælp”

At søge terapi som mand har sin specielle problematik. Det har jeg skrevet om i ”Terapi for mænd


Anden uddannelse og udgivelser

Jeg har en humanistisk uddannelse i filosofi og litteraturvidenskab fra Lunds og Københavns universiteter.

Sammen med en partner, min daværende hustru Lilian Munk Rösing, har jeg skrevet artikler som er publicerede i den svenske psykoanalytiske tidskrift DIVAN


Kontakt mig og få mere at vide

Hvis du har spørgsmål eller vil du bestille en tid til terapi eller en uforpligtende forsamtale, så skriv eller ring på:

Mobil: 2927 5352

Mail: mr@dynamisksamtale.dk